کسب رتبه عالی وزارت کشور از سوی فرمانداری بردسیر در سال ۹۹
در جشنواره شهید رجایی امسال رخ داد
به گزارش کرمان امین به نقل از ایرنا، در جشنواره شهید رجایی استان، مدیریت درمان تامین اجتماعی استان کرمان، شرکت توزیع برق جنوب، اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در حوزه ارزیابی شاخص های عمومی و اختصاصی به ترتیب در جایگاه نخست تا سوم قرار گرفتند.
بیمه سلامت و اداره کل استاندارد نیز در مجموع شاخص های عمومی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گروه سلامت و رفاه اجتماعی، اداره کل آموزش و پرورش استان در گروه آموزشی پژوهشی و اداره کل امور مالیاتی استان در گروه تولیدی و خدماتی عناوین برتر بیست و سومین جشنواره شهید رجایی استان کرمان را به خود اختصاص دادند.
همچنین شرکت شهرک های صنعتی در گروه زیربنایی و توسعه زیرساخت، اداره کل پزشکی قانونی در گروه عمومی و قضایی، جهاد کشاورزی جنوب استان دستگاه منتخب در اقدامات اقتصاد مقاومتی و فرماندهی انتظامی استان کرمان دستگاه منتخب در اقدامات موثر برای پیشگیری از کرونا در استان مورد تجلیل قرار گرفتند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان و دبیر این جشنواره در آیین تجلیل از تلاشگران عرصه خدمت در حوزه نظام اداری دستگاه های اجرایی برتر سال ۹۹ استان در این خصوص با اشاره به مبنای این ارزیابی ها گفت: مثل هر آزمونی ممکن است افرادی در این جشنواره شرکت نکنند یا اسناد خود را به دبیرخانه شهید رجایی نفرستند لذا در ارزیابی ها نیز محاسبه نمی شوند و در این فرایند قابل ارزیابی نبوده اند که از این موارد می توان امسال به بانک ها و دانشگاه های استان اشاره کرد.
جعفر رودری با بیان اینکه چارچوب ارزیابی عملکرد در شاخص های مختلف به صورت ملی مشخص شده و از این رویه واحد پیروی می شود اظهار داشت: انتخاب دستگاه برتر به صورت سلیقه ای و قابل انعطاف برای استان ها نیست.
وی با اشاره به ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان کرمان در پنج محور افزود: اصلاح ساختار سازمانی، توسعه دولت الکترونیک، مدیریت سرمایه انسانی، ارتقای سلامت اداری، مسئولیت پذیری و پاسخگویی و استقرار نظام مدیریت عملکرد پنج محور ارزیابی عمومی دستگاه ها در جشنواره شهید رجایی بودند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان بیان داشت: ارائه مستندات در انتخاب برترین ها بسیار مهم است و در این ارزیابی ستاد امام جمعه در امتیاز نماز، حفاظت محیط زیست استان در شاخص فضای سبز و دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد استانداری کرمان نیز در شاخص های سامد و بهزیستی در حوزه بهزیستی و استانداردسازی فضای فیزیکی ادارات را رصد و بررسی می کند که از همکاری آنان قدردانی می شود.
رودری ادامه داد: تلاش ما انجام امانتداری در انتخاب دستگاه های برتر استان کرمان است که فرایندی چند وجهی بوده و در نهایت سه دستگاه در شاخص های عمومی و اختصاصی، ۲ دستگاه بالاترین شاخص عمومی، پنج دستگاه در پنج سرفصل از جمله سلامت رفاه اجتماعی، زیربنایی و توسعه، تولیدی و خدماتی، آموزشی و پژوهشی برتر شدند.
وی افزود: همچنین یک دستگاه برای مقابله با کرونا و یک دستگاه در حوزه اقتصاد مقاومتی (براساس شاخص های مستند) انتخاب شدند.
روند رو به رشد خدمت رسانی دستگاه های اجرایی
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: بررسی غالب شاخص ها در استان نشان می دهد که روندی رو به رشد را در خدمات استان طی کرده ایم.
رودری افزود: ۶۷۰ مورد از یکهزار و ۴۷ خدمت قابل ارائه، در بخش واگذاری خدمات به واحدهای عملیاتی و کاهش پست های سازمانی محقق شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: در سال ۹۵ خدمات شناسایی شده برای تفویض به استان ۲ هزار و ۵۷۱ بود که ۷۵ درصد این عملکرد اجرا شده است.
وی تصریح کرد: عملکرد استان در حوزه اطلاع رسانی خدمات دستگاهها تا پایان سال گذشته ۶۶ درصد بوده که همه خدمات تا انتهای سال جاری اطلاع رسانی می شود و با تحقق این امر تعداد مراجعات حضوری به دستگاه های اجرایی کاهش چشمگیری خواهد داشت.
این مسئول با بیان اینکه یکهزار و ۱۶۹ خدمت قابلیت ارائه در میز خدمت دارد که از این میزان ۵۳۵ خدمت در حال اجراست گفت: امروز ۱۷ درصد از مجموع ۴۳۵ خدمت به صورت الکترونیکی ارائه می شود و هدف گذاری شده که تا پایان سال به ۶۷۴ خدمت که ۲۸ درصد از کل آن است، برسیم.
کسب رتبه ارزیابی عملکرد وزارت کشور
همچنین در ادامه این آیین استاندار کرمان از رودری به عنوان دبیر شورای راهبردی استان، مدیرکل بازرسی استانداری، مدیرکل روابط عمومی استانداری به علت کسب رتبه های برتر روابط عمومی های کشوری قدردانی کرد. همچنین فرمانداری های انار، کهنوج، بردسیر، زرند، منوجان و بافت نیز برای کسب رتبه عالی در ارزیابی انجام شده استانداری کرمان و وزارت کشور در سال ۹۹ مورد تجلیل قرار گرفتند.